news

Staycation Winnaar

Als sluitstuk van deze campaign vond dinsdag 18 augustus een feestelijke bijeenkomst plaats in Sambil Shopping Mall. Tijdens de verloting werd de kaart van Robert Jacobus getrokken. Hij is de gelukkige winnaar van 500 naf te besteden in Sambil.

Het winkelend publiek kon tijdens deze feestelijk sluiting eveneens meedingen naar prijzen met draai het wiel spelletjes. En er was een activiteiten tafel opgezet.

CHATA startte deze campagne begin Juli om het vakantie gevoel in eigen land te stimuleren. Alle eilandbewoners kregen de kans om 4 attracties te bezoeken voor 10 naf per persoon per locatie. Bij iedere lokatie; Serena’s Art Factory, Curacao Sea Aquarium, Hato Cave & Landhuis Chobolobo, werd er een stempel uitgegeven. Bij een volle spaarkaart konden bezoekers meedingen naar de prijs.