news

Miss Supranational 2021

Vorige week hadden we de eer om Chanique Rabe – Miss Supranationaal 2021 te ontmoeten bij Landhuis Chobolobo. Zij was op uitnodiging van Autocity BV naar Curaçao gekomen, om Autocity Queen 2021 en Miss Supranational Curaçao 2021 te kronen. Dit was een unieke kans om samen te werken en Miss supranationale 2021 Chanique Rabe wat cultuur van Curaçao te laten zien.

Ze nam een rondleiding door de distilleerderij en leerde over de Blue Curaçao Likeur. Daarna liet Serena haar het XXXL Chichi project zien die momenteel bij Landhuis Chobolobo staat. Ze steunde zelfs onze crowdfunding door een witte bougainvilleabloem te kopen.

Ook schilderde ze haar eigen Chichi op locatie, met prachtig resultaat. Dank aan alle betrokken partners om deze dag tot een groot succes te maken.

Photo credit: Ruchandry Straker Photography