news

Inclusieve kunstworkshop

okt 6, 2023

De leerlingen van Blenchi School inspireren om hun dromen en passies na te streven. Onlangs deelde Serena haar levensverhaal met de klas, waarin ze liet zien hoe vastberadenheid en passie je kunnen helpen geweldige dingen te bereiken. Ze is het bewijs dat dromen kunnen uitkomen als je er je hart in legt.

Haar levensverhaal laat ook zien dat succes niet alleen te maken heeft met persoonlijke prestaties, maar ook met het verheffen van anderen. Serena’s inzet om iets terug te geven herinnert ons allemaal aan het belang van gemeenschap en het ondersteunen van elkaar op onze weg naar succes.

Daarna leerden de kinderen over Chichi en gingen ze ook creatief aan de slag. Elke student maakte zijn eigen beeldhouwwerk, waarbij hij zijn verbeeldingskracht en passie in zijn unieke creaties stopte. Deze sculpturen herinneren ons eraan dat dromen als kunst zijn: speciaal en wachtend om gerealiseerd te worden.