news

Grote staande Chichi

Sinds 2016 bieden wij met trots onze grote staande Bubu® aan, nu is de tijd rijp voor een nieuwe toevoeging aan onze collectie; Serena besloot daarom onze eerste grote staande Chichi® te ontwerpen!

Elegantie, gratie en verfijning – dit zijn de kenmerken van onze nieuwste editie van Chichi®. Onze Chichi® straalt tijdloze elegantie uit met haar sierlijk vloeiende lange jurk. Gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail, zal ze moeiteloos het middelpunt van elke kamer worden, gesprekken op gang brengen en een blijvende indruk achterlaten.

De eerste, geschilderd door Natali Sint Jacoba, Chichi-schilder #79, heeft slechts vier uur in onze winkel gestaan voordat hij verkocht werd! De tweede die je op de onderstaande foto’s ziet, is geschilderd door Zusje, Chichi-schilder #2

 

Swipe om meer foto’s te zien: