news

Mini Masters Workshops

Deze zomer is Serena’s Art Factory verheugd om onze Mini Master Workshops te introduceren! Ontdek de kunstenaar in jezelf! Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, iedereen kan een meesterwerk creëren 👩‍🎨

Doe mee met ons voor een 90 minuten durende artistieke reis waarbij je je eigen creatie kunt schilderen. We hebben een verscheidenheid aan kleine sculpturen beschikbaar voor slechts 10 naf per stuk, plus een workshopvergoeding van 5 naf per persoon — wat het slechts 15 naf per persoon maakt!

Mis dit creatieve avontuur niet! Reserveer nu je plek en laat je artistieke reis beginnen! 🎨🖌️
📅 90-minuten slots beschikbaar
🎨 Reserveer nu: klik hier
📍 Locatie: Serena’s Art Factory, Juan Luis 87

#SerenasArtFactory #MiniMasterWorkshops #OntketenJeCreativiteit #KunstReis #ZomerWorkshops #CreëerJeMeesterwerk #CuracaoKunst