news

Curaçao met Kinderen

Vorige maand hadden we de eer om hotelscout en auteur Vanessa Bujak met haar gezin te verwelkomen tijdens onze workshop. Ze was op het eiland op uitnodiging van het Curaçao Tourist Board om een artikel te schrijven over haar ervaringen met het reizen naar Curaçao met kinderen. Haar conclusie: CURAÇAO: PERFECTE LANGEAFSTANDSBESTEMMING MET KINDEREN.

Dit schreef ze over onze workshop:

Chichi Workshop – Plezier in de openluchtstudio voor het hele gezin
Je komt ze overal op Curaçao tegen: Chichi’s. Deze kleurrijke vrouwenfiguren, oorspronkelijk ontworpen door kunstenaar Serena Janet Israel (oorspronkelijk uit Berlijn), zijn met hun sensuele rondingen in alle kleuren en maten verkrijgbaar. Wij raden u echter aan om een van de workshops bij Serena’s Art Factory te bezoeken en daar uw eigen Chichi’s te schilderen. Chichi is trouwens de oudste zus van een gezin in Papiamentu, die voor iedereen zorgt (wat ik persoonlijk bijzonder lief vond als oudste zus in mijn gezin 😉).

De kunstworkshop bij Serena’s Art Factory was een hoogtepunt voor het hele gezin.

Om haar hele artikel te lezen (in het Duits) klik hier.

*Foto credits: Vanessa Bujak