news

Vierde week thuis werken

apr 8, 2020

Blog 4, COVID-19

Bon dia,

We zitten al in onze 4de week thuis werken.

Alhoewel werken…… Serena heeft iedereen gevraagd deze week betaalde vakantiedagen op te nemen. Voor de fulltimers is dat 4 dagen omdat vrijdag a.s. goede vrijdag is en dit is een officiele vrije dag voor Curaçao. Gelukkig stemde iedereen hiermee in.

1 collega was begin Maart op vakantie gegaan naar Nederland. Zij is 27 Maart, eerder dan gepland, terug gekeerd naar Curaçao. Deze week moet ze nog verplicht in quarantaine blijven en mag ze dus helemaal nergens naar toe en niemand zien.

Het is echt per week bekijken hoe het verder zal gaan. Welke steun zal de regering geven en afhankelijk daarvan hoe lang kan Serena’s Art Factory nog de lonen betalen van alle medewerkers.

Op Curaçao wordt elke dag een persconferentie gegeven door de epidemiloog Izzy Gerstenbluth en de minister president Eugene Ruggenaath. Maandag maakten zij bekend dat er 2 personen bij waren gekomen die positief getest zijn op het coronavirus. Hiermee komt het totaal aantal coronagevallen op 13. Hiervan zijn er nog 5 actief.

Volgens de eerste berichten zou de lockdown tot en met deze week duren. We zijn benieuwd of het nog verlengd gaat worden of dat we toch langzaam weer de straat op mogen.

Zelf denken we dat het nog wel verlengd gaat worden.
Volgende week kunnen jullie meer lezen hierover na het paasweekend.

Hou je sterk, zorg goed voor elkaar en geniet van elkaar en wat je hebt.

Groetjes,
Hermien Visscher
Office manager Serena’s Art Factory