news

Beroependag bij Marnix College

sep 1, 2020

Vorige week, was ik de eerste keer gastspreker bij de beroependag van Marnix College. Ik hou van dit soort vrijwilligers werk omdat het geen werk is maar een PASSIE.

Alle uitgenodigde professionals hadden een kans om bij te dragen aan de toekomst van deze kinderen. Het was een plezierige dag waarbij zowel ik als de leerlingen konden genieten. Ik denk dat ik ongeveer 6-7 klassen met rond de 25 leerlingen de hele morgen heb kunnen uitleggen. De leerlingen hebben nu zeker een beter beeld kunnen krijgen hoe mijn werk is en ook het praktische deel ervan. Verder natuurlijk ook over Chichi en niet te vergeten mijn eigen waarden en normen en hoe het leven op Curaçao sinds 2008 is als entrepreneur voor mezelf. Maar ook tegenwoordig met COVID-19.

Deze leerlingen gaan dit schooljaar een keuze maken voor hun vervolgopleiding, vandaar dat deze beroependag elke jaar weer georganiseerd wordt. Na de beroependag kunnen ze thuis en gedurende het schooljaar nog over hun keuze nadenken.

God bless their future path and our island Curaçao.

Yours Serena