news

Chichi® duikt de diepte in

We weten allemaal dat Curaçao zowel boven 🏝️ als onder water 🤿 erg mooi is. Daarom hebben GO WEST Diving Curacao, Curacao Dreams Travel & Tours & Serena’s Art Factory hun krachten gebundeld en van Chichi® ook een onderwaterattractie gemaakt! Plan uw duik vandaag nog en breng haar een bezoek, binnenkort zult u koraal op haar zien groeien.

Ze is te vinden iets ten noordwesten van Playa Kalki bij het Alice in Wonderland Reef, naast de duikwinkel van Go West Diving Curaçao. Ze zit daar met haar armen wijd open naar het blauw gericht, klaar om alle duikers en snorkelaars te ontvangen.

We willen graag iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt. We hadden deze mijlpaal niet zonder jullien kunnen bereiken. Ook willen wij Naturepicsfilms bedanken voor deze geweldige onderwateropnames. Verder nog speciale dank aan onze vrienden van Curaçao Dreams / Patrick Dewitz en Sevi voor het filmen 🎥 en monteren van de film 👍🏽❤️. Ook grote dank aan de duikers die ons hebben geholpen haar op de juiste plaats te brengen, Ocean Encounters & B Diving & Watersports Curacao voor het lenen van de hefkussens. 

Samen 💪 zijn we een! Bedankt, geniet van haar 🇨🇼 💙💛

 
#aliceinwonderland #chichicuracao #handgemaakt #GemaaktInCuracao #DuikenCuracao #CaribischeZee #scubadiving #dushikorsow