news

DEMA Show

Chichi® is vereerd om samen met GO WEST Diving Curaçao op de DEMA Show in Las Vegas te staan.

De jaarlijkse DEMA Show is de grootste beurs ter wereld voor bedrijven die zaken doen in de duik-, watersport- en avontuurlijke/ duikreisindustrie. Het trekt elk jaar honderden exposanten en duizenden duik- en reisprofessionals van over de hele wereld.

Onze onderwater Chichi® vertegenwoordigt de prachtige duiklocatie bij Playa Kalki op Curaçao. Waar Chichi® te vinden is bij het Alice in Wonderland Reef, naast de duikwinkel van Go West Diving Curaçao. Ze zit daar met haar armen wijd open in het heldere blauwe water, klaar om alle duikers en snorkelaars te ontvangen.

Wist je dat Curaçao opnieuw is gekozen als een Top 10 duikbestemming in Scuba Diving Magazine’s – 2022 Readers Choice Awards – die ’s werelds beste duiken rangschikt! Wij staan ​​klaar om jullie te ontvangen zodat jullie dit zelf kunnen beoordelen.

#DEMAShow #Vegas #LasVegas #Scubadiving #CuracaoDiving