news

Dag van de Aarde 2022

Vorige week vierden we de Dag van de Aarde in Christoffel National Park!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we Christoffel National Park gekozen als locatie voor onze XXXL Chichi. Samen met Carmabi hebben we een leuke ochtend georganiseerd voor een groep kinderen. De kinderen hebben samen met de parkwachters een educatief programma gehad, als afsluiting mochten ze bij ons een cactus of tropische bloem schilderen. Het was een groot succes en we zijn trots om deel uit te maken van deze dag. De kinderen hebben een leuke ochtend gehad en samen bouwen we aan een groenere toekomst! Bewustwording creëren is een grote stap.

XXXL Chichi blijft tot 18 mei in Christoffel National Park. Kom na de beklimming van de Christoffelberg gerust langs om samen op de foto te gaan!