news

Sluiting van onze XXXL Chichi®crowdfunding

We zijn erg trots en dankbaar dat we 70% van ons crowdfundingdoel hebben bereikt. We hebben tijdens de crowdfunding meer dan 155 illustraties geschilderd. We hebben 13 locaties bezocht, op elke locatie werden we met open armen ontvangen en hebben we leuke nieuwe mensen leren kennen. Samen lieten we de wereld zien hoe mooi Curaçao is.

Serena’s Art Factory is weer op de been na een moeilijke COVID periode, inmiddels zijn er 40 schilders die weer actief aan het schilderen zijn. En door het succes van de crowdfunding konden we ook nieuwe schilders en productieleden opleiden en aannemen.

7 Schilders hebben hun opleiding succesvol afgerond
24 Schilders in opleiding met betaling
Er zijn 10 productieleden aangenomen

We zijn erg blij om te zien dat het toerisme op Curaçao weer is opgepakt. Daarom hebben we besloten om de laatste 30% van de crowdfunding zelf af te maken. XXXL Chichi® is momenteel “thuis” bij Serena’s Art Factory. We zullen elke woensdag doorgaan met onze live schildersessies, we nodigen jullie allemaal uit in onze fabriek om te komen kijken. XXXL Chichi® maakt zich klaar voor haar eindbestemming in Willemstad, Punda.

Wij willen al onze sponsoren bedanken die dit mogelijk hebben gemaakf!!

Update: Sinds 18 augustus 2022 staat XXXL Chichi® in Punda bij het Wilhelminaplein. Kijk hier hoe de onthulling gegaan is.