news

Onthulling van XXXL Chichi®

Achtergrond van dit beeld

2020 was een jaar om nooit te vergeten, niemand zag het aankomen, we werden allemaal getroffen door COVID-19. Door de reisbeperkingen had Curaçao ook te maken met een inkomensdaling die veel bedrijven trof die afhankelijk waren van toerisme, ook ons ​​bedrijf, Serena’s Art Factory. Om ons bedrijf overeind te houden en onze schilders te laten schilderen zijn we onder andere een crowdfunding gestart met dit beeld als resultaat.

Particulieren en bedrijven konden illustraties kopen voor 1 naf (0,50 eurocent) per cm². Als tegenprestatie hebben wij hun naam of logo op dit bord geplaatst op dezelfde plek als waar wij de afbeelding van hun keuze hebben geschilderd. Tijdens deze crowdfunding hebben we meer dan 155 illustraties geschilderd en 70% van ons beoogde doel bereikt.

Een ander doel van onze crowdfunding was om mensen bewust te maken van al het moois dat Curaçao te bieden heeft. Niet alleen de illustraties die we geschilderd hebben laten dat zien, maar we hebben ook over het eiland gereisd, we hebben 13 locaties bezocht en daar ook geschilderd om haar uiteindelijk af maken op onze eigen (14e) locatie Serena’s Art Factory.

Dit Crowdfunding-project was een reis om nooit te vergeten. Het gaf ons zoveel plezier om te reizen met deze XXXL Chichi®. We hebben zoveel leuke nieuwe mensen ontmoet en zijn erg dankbaar voor alle mensen die in ons geloofden. Dankzij alle namen en bedrijven op het boord naast deze Chichi®, hebben we dit Kunstwerk kunnen realiseren!

Door het succes van deze crowdfunding heeft Serena’s Art Factory de impact van de COVID-pandemie overwonnen, we hebben 40 schilders die weer actief Chichi’s® schilderen. En we hebben nieuwe schilders en productiemedewerkers kunnen opleiden en aannemen:
7 Schilders hebben hun opleiding succesvol afgerond
24 Schilders zijn in opleiding met betaling
Er zijn 10 productiemedewerkers aangenomen

Op 18 augustus, 2022 werd ze onthuld in Punda en nu is ze daar voor iedereen te zien. We zijn er zeker van dat haar foto de wereld rond zal reizen op sociale media. Voel je vrij om jouw foto met ons te delen @chichicuracao op Instagram of Facebook