news

Art X Veiling

Serena ontwierp speciaal voor de veiling van Art X een “kantoor”-spel, genaamd Wega di Ninichi©, vanwege het belang van inclusiviteit en om een ​​toegankelijke maatschappij op te bouwen voor elk uniek individu.

Dit interactieve kunstwerk bestaat uit verschillende texturen en weerspiegelt verschillende elementen van Curaçao. De kindersculpturen heten Yuchi®. Yuchi® is het schattige, aardige jongste kind van het gezin. We laten de kinderen met en zonder rolstoel samen spelen in dit spel. Dat is ons uiteindelijke doel met de fondsen van deze veiling, om speeltuinen voor iedereen toegankelijk te maken. 

Ons stuk werd geveild voor het verbazingwekkende bedrag van 2.500 naf. Richard Pools is de gelukkige eigenaar van deze eerste editie van Wega di Ninichi©. De opbrengst van dit evenement gaat naar: Huntu inclusive playground, Ronald McDonald House en GreenKidz Curaçao.

We zijn erg blij dat we een positieve bijdrage hebben kunnen leveren aan deze veiling. We willen de organisatie bedanken om dit mogelijk te maken en ook alle genereuze bieders en de kunstenaars voor het doneren van hun kunstwerken.

Klik om de afbeelding te vergroten