news

Full Moon event

nov 30, 2022

Zoals je misschien wel weet, is ons terrein groter dan alleen de kunstgalerie en winkel. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we een Full Moon-evenement accommoderen georganiseerd door Amazzonas Spa & Wellness Center
 
 
Laten we samen deze volle maan vieren die de laatste van dit jaar zal zijn. Het is een perfect moment om terug te blikken en dankbaarheid te tonen voor het afgelopen jaar. Realiseer je hoeveel dingen je bereikt hebt, alle veranderingen die met jou en voor jou zijn gebeurd.
 
 
Samen zullen we hoofdstukken afsluiten die ons niet langer dienen met behulp van alle vier de elementen, en onszelf opladen en bekrachtigen voor het komende jaar. Met deze nieuwe kracht zullen we met een open geest naar onze toekomst kijken om al het goede dat op ons afkomt aan te trekken.
 
 
Vier met ons mee om dit goddelijke geschenk van het leven te vieren.
 
 
Kom je?
(+599) 9 523 5214
Serena’s Art Factory
Juan Luis 87a, naast de struisvogel farm, Santa Catharina /Joris bay