news

Proud Breast Curaçao

dec 16, 2022

Clary Scheres (41), directeur van ProudBreast, is een impactondernemer en ontwerper in hart en nieren. Samen met productontwerper en ervaringsdeskundige Suzanne Kemps (48) richtte ze ProudBreast op; een impactplatform voor vrouwen met één of geen borsten. Een unieke combinatie van community, productontwikkeling en sales.

In 2019 lanceerden zij de Qup, de eerste uitwendige borstprothese die volledig vanuit comfort is ontwikkeld. De impact is enorm. Inmiddels heeft de Qup het leven van meer dan 5000 vrouwen positief veranderd.

Hun missie is om vrouwen zonder borsten wereldwijd in contact te brengen en te inspireren om een zorgeloos leven te leiden. En dat ondersteunen we graag.

We zijn in contact gekomen met Simone van Dijk, Brand Ambassador Proud Breast Curaçao voor een fondsenwerving voor Proud Breast Curaçao. Voor dit evenement hebben we een Large Chichi met één borst gemaakt. Proud Breast gaat voor deze Chichi een prothese maken en deze veilen. Met het ingezamelde bedrag gaan we gratis borstprothesen geven aan overlevenden van borstkanker zonder ziektekostenverzekering en overlevenden van borstkanker die het financieel moeilijk hebben, waardoor ze zelf geen borstprothese kunnen betalen. We hopen hiermee een mooi bedrag op te halen om de vrouwen in nood te ondersteunen.

Lees hier meer over Proud Breast