news

Ban Selebrá Chichi®

mei 6, 2023

We kijken ernaar uit om 15 jaar Serena’s Art Factory met jullie te vieren!

We weten dat we niet de enige creatieve en getalenteerde mensen op het eiland zijn, met deze pop-up willen we ook andere creatieve lokale bedrijven in het zonnetje zetten. Een van onze waarden is cocreatie. Om deze reden willen we graag het maximale uit ons jubileum halen en samen met The Lifestyle Pop-Up een Pop-up Market organiseren. Ze staan bekend om hun creatieve pop-up markten bij Landhuis Vredenberg.

We zijn er zeker van dat we samen een onvergetelijke ervaring zullen maken voor onze gasten en verkopers in een gezellige en gezinsgerichte omgeving tijdens ons pop-up marktevenement, Ban Selebrá Chichi®. Er zullen kunstworkshops zijn, knutsel activiteiten voor kinderen, een kinderboerderij, heerlijke bites & drinks en een grote diversiteit aan lokale & creatieve ondernemers die op jouw steun wachten. Mis deze dushi ambiente niet tijdens de Chichi® Celebration Pop-up markt!

Wanneer: zondag 28 mei
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Waar: Serena’s Art Factory

We hebben 50 verkoopplekken en er zijn er nog een paar beschikbaar!! Als je mee wilt doen, kijk dan hier voor informatie