news

Art for the Roses

mrt 22, 2023

Samen met Landhuis Bloemhof organiseerde Ride for the Roses een Kunstveiling. Afgelopen zaterdag 18 maart vond deze speciale Art Auction & Dinner plaats, georganiseerd door Dimitri Cloose en Michèle Russel-Capriles.

Serena klom het podium op om te proberen nog meer te krijgen voor onze XL Chichi®. We zijn erg trots en dankbaar dat we Ride for the Roses konden steunen met een bedrag van 4.500 naf. Serena’s Art Factory heeft dit hele bedrag gedoneerd aan Ride for the Roses om kankerpatiënten en hun families te ondersteunen.

Over het kunstwerk:
Deze XL Chichi® is het eerste model in deze maat, het is een echt collectors item aangezien deze modellen niet meer in productie zijn. Dit model is ontworpen in 2008, van deze zijn er nog maar drie te koop.

Chichi’s met haarrollers worden Shawawa’s genoemd. Vroeger was ‘Shawawa’ de bijnaam voor een vrouw die met haarrollers in het openbaar liep. Als je een dame met haarrollers ziet lopen, weet je zeker dat ze later die dag een date heeft. We willen de organisatie bedanken voor een geslaagde avond en wensen de nieuwe eigenaar veel plezier met dit kunstwerk.