news

Personeelstraining

okt 27, 2021

We zijn erg enthousiast omdat we niet alleen konden beginnen met onze nieuwe Chichi Painter-cursus, maar Serena’s Art Factory kreeg ook de kans om 6 vrouwen te leren gips retoucheer ambachtsvrouwen te worden. Werken met onze handen maakt ons ontspannen. Serena voelt zich erg gezegend om weer les te mogen geven.

Dit is allemaal mogelijk dankzij de donaties die we hebben ontvangen via onze Crowdfunding. We hebben al zo’n 60 illustraties verkocht!

Serena en haar team maken een ZEER GROTE Chichi® van 2 x 2 meter en zullen haar live schilderen met illustraties van alle attracties die Curaçao te bieden heeft. Via Crowdfunding kan iedereen een illustratie kopen voor slechts 1 naf per cm2 (0,50 eurocent). We hebben sponsoropties beschikbaar van 9 naf tot 2.500 naf dus voor ieders budget bereikbaar. We hopen dat je overweegt ons te steunen met één van deze illustraties; voor meer informatie en beschikbare illustraties kunt u terecht op ChichiKunst.com

Met ons crowdfundingproject zijn we op zoek naar sponsors die een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Ons doel met het ingezamelde geld is om al onze schilders weer aan boord te krijgen, om ze weer te laten beschikken over extra inkomsten. Ook willen we Kunst teruggeven aan de mensen en bezoekers van Curaçao. Dit beeld wordt geschonken aan Willemstad, Punda als ze klaar is, waar je naam of logo op het bord naast haar mag schitteren.

Bedankt aan al onze sponsors die al deel uitmaken van het XXXL Chichi crowdfunding-project. JULLIE hebben dit mogelijk gemaakt.