news

Lokale samenwerking

mrt 8, 2022

We zijn erg blij om onze samenwerking met Kara Productions B.V. officieel aan te kondigen. Sinds vorig jaar maakt Kara Productions B.V. onze XXL & XXXL Chichi’s®. Vanwege tijd en persooneels tekort veranderde Serena haar manier van werken en vond ze goede vakmensen om de XXL & XXXL sculpturen te helpen produceren. Ze is erg blij dat ze de perfecte lokale partner heeft gevonden met vakmanschap en ervaring in het maken van grote kunstsculpturen.

Voor ons is het erg belangrijk om lokale bedrijven te ondersteunen, samen kunnen we meer werkgelegenheid creëren en zo onze inwoners een eigen inkomen geven. Zo blijft Chichi® een lokaal handgemaakt product. Deze XXL-sculpturen zijn gemaakt van piepschuim om de sculptuur vorm te geven en wordt omhuld met fibermatten en polyester om er een duurzaam (buiten) sculptuur van te maken. Tijdens de productie heeft Serena nauw contact met het productieteam, samen zijn zij in staat om de perfecte maat voor uw bedrijf of woning te produceren. Het schilderen wordt gedaan door onze eigen Chichi schilders.