news

Hoogtepunten 2022

jan 4, 2023

Elk jaar is een jaar om niet te vergeten. Vandaag wil ik het afgelopen jaar 2022 van Chichi® Curaçao uitlichten. We kijken terug op een succesvol jaar waarin we onze Crowdfunding XXXL Chichi® hebben afgerond met 70% van ons doel. We hebben tijdens de crowdfunding meer dan 155 illustraties geschilderd. We hebben 13 locaties bezocht, waar we live schildersessies hebben gehouden. Op elke locatie werden we met open armen ontvangen en leerden we leuke nieuwe mensen kennen. Samen hebben we de wereld laten zien hoe mooi Curaçao is. Door het succes van de crowdfunding hebben we nieuwe schilders en productiemedewerkers kunnen opleiden en aannemen:

7 Schilders hebben hun opleiding succesvol afgerond
24 Schilders zijn in opleiding met betaling
Er werden 10 productieleden aangenomen

We zijn erg trots en dankbaar voor deze prestatie en willen graag al onze sponsors bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt!!

Een ander hoogtepunt van het jaar 2022 is onze eerste witte XXXL Chichi® bij Sandals® Royal Curaçao. Deze Chichi® is een op maat gemaakte bestelling speciaal ontworpen voor het Resort Hotel. Onze klant werd geïnspireerd door het Royal Delft Blue porselein. Serena ontwierp dit met de schoonheid van Curaçao zoals cactussen, strand, kunuku-huizen, dolfijnen en tropische bloemen alles geschilderd met kobaltblauw om onze Nederlands-Caribische roots te vertegenwoordigen. Ze verwelkomt nu met trots alle gasten van Sandals® Royal Curaçao met open armen in het Resort Hotel.

En we sloten het jaar af met nog een hoogtepunt; onze nieuwste Bronze collectie. Deze nieuwste editie van Small Bronze Chichi® heeft op de voorkant de Handelskade ingegraveerd en op de achterkant oa een dolfijn en flamingo. De gravures zijn door Serena zelf gemaakt. Deze bronzen Chichi weegt ongeveer 470 gram en is 6 cm hoog. Alsof dat nog niet spannend genoeg is hebben we voor het eerst ook een Bronzen Sleutelhanger gemaakt! Deze Chichi® sleutelhanger is 3 cm hoog en weegt 44 gram. Dit kunstwerk zal nooit van je zijde wijken. Beide modellen zijn gemaakt door Serena, het bronsgieten gebeurde in Duitsland. Hiervan hebben we een beperkte voorraad en de eerste zijn al verkocht!

Verder zijn we erg blij om te zien dat ons toerisme na de pandemie weer op de rails staat, we brengen graag weer tijd door met al onze bezoekers en vertellen hen het verhaal van Chichi en laten zien hoe het wordt gemaakt. We willen iedereen bedanken die ons heeft bezocht en onze liefde voor Curaçao heeft gedeeld.

Ik wens je een gelukkig nieuwjaar, moge het nieuwe jaar je zegenen met gezondheid, liefde en geluk.

Liefs Serena