news

Lieve Vrouw maak je eigen leven. Het is van jou!

feb 24, 2023

Vrouw, bezit je leven! Het is van jou!

Serena was uitgenodigd als motiverende spreker op een evenement van TaMi Coaching. Het was een inspirerende en empowerende avond, met muziek, poëzie, interactieve momenten onder een geweldige groep vrouwen ❤️

Dit evenement vond plaats op Internationale Vrouwendag. We konden geen betere dag bedenken om hieraan deel te nemen 💪 Serena’s Art Factory is zeker een bedrijf dat gelooft in vrouwenemancipatie en het uitvoert op Curaçao en het Caribisch gebied.

Serena en Thamara van TaMi Coaching gaan ver terug. Thamara was de eerste werknemer van Serena die kinderkunstworkshops op Curaçao deed. Het is zo mooi om te zien hoe ze allebei gegroeid zijn door de jaren heen.

#InternationaleVrouwendag #womenempowerment #inspiratie