news

Koninklijk bezoek

Chichi® Curaçao verwelkomde de koninklijke familie met open armen!

Voor Chichi® Curaçao was het een groot genoegen om Zijne Majesteit de Koning, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Oranje te verwelkomen in onze historische hoofdstad, onderdeel van het UNESCO-werelderfgoed. Serena Israel, oprichtster van Chichi® Curaçao, is vereerd en dankbaar dat de Koninklijke Delegatie Chichi® Curaçao heeft gevraagd om deel uit te maken van de introductie van de Prinses van Oranje aan het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ze wilden graag onze XXXL crowdfunding Chichi® zien, die nu in Punda staat. Deze Chichi® heeft de afgelopen 2 jaar, tijdens de covid-pandemie, laten zien dat we allemaal samen staan en dat we elkaar kunnen versterken, bedrijven en particulieren, ongeacht welk land. Deze Chichi is beschilderd met alle diversiteit die Curaçao te bieden heeft, het is belangrijk voor Serena Israel en haar team om de wereld de rijkdom van Curaçao te laten zien. Chichi® bekrachtigt door kunst in alle kleuren, voor wederzijdse steun en liefde. Kunst opent deuren om te discussiëren en te reflecteren, want Kunst & Kleur brengen leven.

Chichi® is slechts een van de vele kunstuitingen van de culturele geschiedenis van Curaçao en zijn mensen, evenals de muurschilderingen op verschillende plaatsen, de prachtige kunstwerken in verschillende galerijen en musea, en de nieuwe generatie kunstenaars. Serena is er trots op dat het team en de schilders, meestal moeders, hun kracht kunnen uiten door middel van creativiteit en daarmee impact maken op ons culturele bewustzijn.

Dit evenement was echt een kroon op het werk van alle medewerkers van Serena’s Art Factory, in het jaar van ons 15-jarig jubileum. We zijn vereerd dat de koninklijke familie geïnteresseerd was om meer te weten te komen over lokale kunstvormen op onze eilanden.